Архів блогу

четвер, 27 жовтня 2016 р.

Підтримайте проект "ЗДОРОВ'Я - ЦЕ НАЙБІЛЬШИЙ СКАРБ" (проект "Громадський бюджет")

Підтримайте проект школи!
МОЄ ОСОБИСТЕ ПРОХАННЯ: Підтримайте проект школи! Голосування тільки до 30 жовтня!
 ПОДІЛІТЬСЯ З ДРУЗЯМИ! 
Вдячна за розуміння і підтримку. Цвітана Мелах
Цвітана Мелах
  • ШАНОВНІ ЗАПОРІЖЦІ І НЕ ТІЛЬКИ! ПІДТРИМАЙТЕ проект "ЗДОРОВ'Я - ЦЕ НАЙБІЛЬШИЙ СКАРБ"
    Голосування проходить тільки до 30 жовтня 2016 року!
    Школа за підтримку проекта "ЗДОРОВ'Я - ЦЕ НАЙБІЛЬШИЙ СКАРБ"

    ------------1Запорожці отримали можливість самі запропонувати для реалізації за рахунок коштів міського бюджету проект, спрямований на поліпшення зовнішнього вигляду Запоріжжя, умов проживання в місті і так далі. Для цього, в рамках «Громадського бюджету» на реалізацію проектів у 2017 році передбачається направити 5 млн грн.
    Кращі проекти визначать самі городяни, голосування стартувало з 1 жовтня. Воно повинно було завершитися в жовтні. Однак на черговій сесії депутати міської ради винесли рішення продовжити термін голосування за внесені проекти, щоб запорожці мали більше часу для ознайомлення з проектами та голосування за них.
    З відібраними для голосування проектами можна ознайомитися на офіційному порталі Запорізької міської влади (www.meriazp.gov.ua) в розділі «Громадський бюджет». Проголосувати за вподобаний проект можна буде в пунктах голосування і на офіційному порталі Запорізької міської влади (www.meriazp.gov.ua) в розділі «Громадський бюджет».
    До фінального голосування допущений проект "Здоров'я -http://asiasport.kz/d/495373/d/%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0_%D0%B8_%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%82_%D0%B2_%D0%A2%D0%A0%D0%9A_%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%83.JPG.jpg це Найбільший скарб" http://gb.meriazp.gov.ua/uk/budgets/zdorov-ya-tse-najbil-shyj-skarb, який передбачає будівництво на пустирі за будинками по вулиці Автозаводській-50 і 50а (з боку парку) футбольної, баскетбольної площадки, бігової доріжки і установку тенісних столів. Щоб на реалізацію проекту виділили гроші, потрібно набрати якомога більше голосів, тому що в конкурсі беруть участь і інші проекти. У разі перемоги цей проект буде профінансований за кошти Запорізького міського бюджету в рамках програми "Громадський бюджет" в 2017 році.
    На сьогоднішній день однією з болючіших проблем сучасних дітей є сидячі розваги - перегляд телепередач, комп’ютерні ігри і як наслідок - цілий букет хвороб. Всі батьки хотіли б бачити своїх дітей гармонійно розвиненими, сильнішими і спритними, а головне - здоровими. Тому створення спортивного майданчика для найпопулярніших спортивних ігр спонукатиме дітей та підлітків, а можливо в вільний час і їх батьків Південного мікрорайону до занять спортом заради власного задоволення та здоров’я.
    Тому просимо всіх жителів Південного мікрорайону максимально поширити цю інформацію серед сусідів по будинку, зареєструватися на сайті  http://gb.meriazp.gov.ua/uk/login  і проголосувати в підтримку нашого спільного проекту  http://gb.meriazp.gov.ua/uk/budgets/zdorov-ya-tse-najbil-shyj-skarb благоустрою багатопрофільної спортивного майданчика!
    Голосування проходить тільки до 30 жовтня 2016 року!
    http://ukrstroy.net/uploads/goods/1/19639.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар