Архів блогу

понеділок, 11 липня 2016 р.

А ВИ ЗНАЛИ? О КАВО, ТИ ВСЕСИЛЬНА! КАВА ТА ЗДОРОВ*Я

ЦІКАВИНКИ ПРО КАВУ. КАВА ТА ЗДОРОВ*Я
Джерело: КАВА ТА ЗДОРОВ*Я

 
Пробудження відчуттів

та емоцій

Під час обсмажування кави кожне маленьке зернятко видає сотні різних ароматів. Власне, саме тому кава NESCAFÉ має такий складний смак та аромат. Ми використовуємо виключно добірні зерна, щоб кожна чашка була для вас чашкою унікальної кави найвищої якості.

Ця інтригуюча складність кавового аромату викликає у нас надзвичайно широкий спектр емоційних переживань — від релаксації до бадьорості. І саме за це ми її так любимо.

помірне та розумне
споживання

Ще у далекому середньовіччі, у розкішних кав'ярнях Близького Сходу цей таємничий і складний стимулюючий напій викликав у людей надзвичайно різні емоції. У одних любов, у інших — острах, хтось вважав його панацеєю, хтось отрутою... Ну а вчені завжди прагнули розібратися, чим є кава насправді.

Сьогодні експерти сходяться у тому, що помірне споживання кави — до 4–5 чашок на день — не спричиняє шкідливого впливу на здоров'я, навіть навпаки: кава може бути частиною активного і здорового способу життя.

Гарний спосіб уникнути
зневоднення


Головною складовою готової кави є вода. Звичайна чашка кави об'ємом 150 мл містить 10% середньої добової потреби нашого організму у воді, яка має надходити із напоїв.

Розчинна кава практично не містить калорій — усього 2 ккал на чашку. Заварна кави та еспресо мають трошки вищу калорійність — близько 5 ккал на чашку.

Тож кава у тому числі забезпечує наш організм необхідною для нього рідиною — причому у надзвичайно приємний та необтяжливий у сенсі калорій спосіб.

Стовідсоткова натуральність

Розчинна кава виготовляється тільки з двох компонентів: натуральних кавових зерен та чистої води. Жодних домішок чи замінників!

При цьому цей ароматний напій містить багато цінних поживних елементів і лише 2 кілокалорії на середню чашку.

Вміст у середній чашці (2 г розчинної кави):

енергія1,3 ккал
вуглеводи0,2 г
білки0,15 г
жири
кофеїн64 мг
поліфеноли70 мг
клітковина0,54 г
мінерали160 мг

Немає коментарів:

Дописати коментар