Архів блогу

суботу, 30 липня 2016 р.

 
0 1076
1375360785_abiturient_0_i
Списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на місця навчання за рахунок коштів державного бюджету, будуть опубліковані 1 серпня 2016 року о 12:00, про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун під час прес-конференції «Вступна кампанія. Етап 2 – Зарахування».
Наступні 4 дні працюватиме алгоритм, ми будемо переглядати отриману інформацію для того, щоб 1 серпня о 12:00 була опублікована інформація про те, хто і куди потрапляє на місця державного замовлення“, – зазначила вона.
Зарахування абітурієнтів на місця державного замовлення до вищих навчальних закладів відбуватиметься до 6 серпня. Абітурієнти повинні будуть подати оригінали своїх документів до 5 серпня. Зарахування на контракт відбуватиметься до 12 серпня.
Заступник міністра наголосила, що, якщо абітурієнти не подадуть оригіналів своїх документів вчасно, то їхнє бюджетне місце повернеться в Міністерство і буде використане для забезпечення права на безкоштовне навчання пільгових категорій громадян, наприклад, дітей-сиріт.

Немає коментарів:

Дописати коментар