Архів блогу

суботу, 25 червня 2016 р.

IELTS (від англ. International English Language Testing System) — міжнародна система тестування англійської мови.

IELTS (від англ. International English Language Testing System) — міжнародна система тестування англійської мови. Спільно керується Кембриджським університетомБританською радою та «IDP Education Australia», заснована 1989 року.
Джерело: uk.wikipedia.org
Існують дві версії тесту: Academic та General Training:
  • Перша, Academic, призначена для тих, хто прагне вступати до університетів та інших ВНЗ, а також для фахівців, таких як лікарі або середній медичний персонал, які хочуть вчитися чи проходити практику в англомовній країні.
  • Друга, General Training, призначена для тих, хто планує отримати позаакадемічне навчання або набути досвід роботи у тій чи іншій сфері, або імігрувати.
Загально відомо, що тести з читання та письма для версії Academic набагато складніші за тести для General Training через відмінності у рівні інтелектуальної та академічної суворості між двома версіями.
IELTS визнається більшістю австралійськихбританськихканадськихірландськихновозеландських і південноафриканських ВНЗ, понад 2000 академічних інституцій у Сполучених Штатах та низкою професійних організацій. Цей тест є також необхідною умовою для імміграції до Австралії та Канади. Він критикувався у Канаді, тому що англійські акценти, що вживаються у секції Listening, дуже далекі від тих, що використовуються у типовому канадському діалекті.
Результат IELTS або Test Report Form (TRF — див. нижче) є чинним впродовж двох років.
У 2007, вперше за історію, за 12-місячний термін IELTS пройшли більш ніж мільйон кандидатів, зробивши його найпопулярнішим у світі тестом з англійської для здобуття вищої освіти та імміграційних потреб.[1] У 2011 році 1,7 млн учасників здавали цей тест.

Немає коментарів:

Дописати коментар