Архів блогу

пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Освіта: Розвиток дитини: Знайди літери українського алфавіту

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – «Знайди літери українського алфавіту».
Цей комплект завдань є чудовою нагодою поєднати вивчення великих літер української абетки з розвитком дрібної моторики та набуттям таких поведінкових навичок, як посидючість, старанність та цілеспрямованість.
Знайди літери українського алфавіту
Завдання створює для дитини найкращі умови для вивчення й запам’ятовування великих літер української абетки, адже його виконання сприяє залученню таких важливих функцій уваги, як концентрація, переключення та розподіл.
У кожному завданні комплекту дитині необхідно по черзі відшукати кожну літеру алфавіту у певному тематичному малюнку, розмалювати її та викреслити із переліку літер у нижній частині завдання.
Завдяки виконанню завдань вивчення літер відбуватиметься у цікавій формі, із залученням зорової та м’язової пам’яті для кращого запам’ятовування.
Завдяки виконанню завдань дитина навчиться впізнавати літери та знатиме їх написання, що стане добрим підґрунтям для подальшого навчання письма та читання.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.
Завантаження практичних завдань доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.
Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьківа також розвиваючі завдання для дітей різного віку.
Джерело: http://osvita.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар