Архів блогу

четвер, 18 серпня 2016 р.

ОЦЕ ТАК!: Які замовляння найчастіше шукають українці в пошукових системах


Які замовляння найчастіше шукають українці в пошукових системах 

Щомісяця, за даними пошукача Яндекс, жителі України 85 тисяч разів уписують у рядок пошуку слово замовляння. Прес-служба компанії зробила рейтинг найпопулярніших замовлянь, які шукають наші співвітчизники

Кожен п'ятий запит про замовляння присвячений любові. Найпопулярніші запити: [замовляння щоб від женихів відбою не було], [замовляння щоб хлопця повернути], [повторно вийти заміж після 50 років замовляння].


Результат пошуку зображень за запитом "розлучення машина"Результат пошуку зображень за запитом "замовляння щоб чоловік НЕ відбирав у дружини машину"Результат пошуку зображень за запитом "замовляння"Ті, хто знайшов другу половинку, намагаються вирішити проблеми в стосунках за допомогою народної магії: [замовляння щоб коханий спав міцним сном], [як зробити щоб до тебе прийшли просити вибачення з квітами замовляння], [замовляння щоб чоловік НЕ відбирав у дружини машину]. замовляннями намагаються навіть лікувати розбите серце: [як позбутися від любові до чоловіка замовляння]. А ще на них покладаються, щоб отримати відповідь на важливі питання: [як вибрати одного з двох чоловіків замовляння] або [яким замовлянням можна перевірити любить мене хлопець чи ні].
Результат пошуку зображень за запитом "замовляння"
Результат пошуку зображень за запитом "замовляння"Майже кожен десятий запит, пов'язаний з замовляннями, присвячений фінансовим питанням. Так, у ТОП-пошуку слів входять такі запити: [замовляння на нескінченний потік грошей], [щоб сильно багатий допоміг грошима замовляння], [як змусити боржника повернути борг замовляння].
Результат пошуку зображень за запитом "замовляння щоб чоловік НЕ відбирав у дружини машину"

На третьому місці інтересів прихильників замовлянь розташувалися рецепти краси і здоров'я: [замовляння від всіх хвороб], [замовлянняу на ріст волосся на голові відгуки] і [замовляння на красу і молодість].

Результат пошуку зображень за запитом "замовляння"
А ось іще список досить незвичайних запитів від українців: [[що зробити щоб машина коханки більше ніколи НЕ їздила які читати замовляння, [які читати замовляння для кота щоб не йшов з дому],  [які читати замовляння щоб у гості звали] , [замовляння щоб директор боявся].


 p4-ЩОБ ДИРЕКТОР БОЯВСЯ

Джерело: Автор: Телеканал TV518 серпня 2016 13:42 (Україна)

Немає коментарів:

Дописати коментар