Архів блогу

суботу, 24 грудня 2016 р.

"Розплющ очі, потрібно бачити все!". Притча


Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "дідусь і хлопчик рисунки"           Один хлопчина, котрий не був задоволений своїм життям, розказував своєму дідусю, які у нього проблеми і як все в нього погано. Тоді дідусь взяв за руку свого  онука і сказав: «Роздивисьь цю кімнату, і постарайся запам’ятати всі речі, котрі є синіми». Онук досить швидко справився з задачею дідуся. Зразу ж полинуло й друге прохання дідуся: «А тепер, закрий очі і перечисли всі речі червоного кольору». 
       Хлопчина розгубився, не знав, що сказати і спитав: « Я нічого не помітив червоного, адже ти просив запам’ятати речі синього кольору». 
           Дідуган у відповідь мовив, щоб він відкрив очі і озирнувся та побачив, скільки в кімнаті було речей червоного кольору (а було їх багато). Тоді дідусь  продовжив: «Якщо ти шукаєш речі тільки синього кольору, а в житті – тільки погане, то ти і будеш бачити тільки сині речі, і тільки вони будуть запам’ятовуватись і залишатись у твоєму житті. Запам’ятай! Якщо ти шукатимеш погане, то ти його обов’язково знайдеш і ніколи не побачиш доброго…»

Результат пошуку зображень за запитом "старики и внуки рисунки черно-белие"

Немає коментарів:

Дописати коментар