Архів блогу

середу, 17 жовтня 2018 р.


Учитель пішов на пенсію - і написав цей лист батькам...

Причина проблем у школах - тут

У більшості людей склалася негативна думка про сучасні школи, і вони звинувачують у всьому систему, пише Newsner. А ця вчителька, Ліза Робертсон, пішла на пенсію і написала лист до газети, щоб нарешті висловити і свою.

Пропонуємо вам прочитати його і замислитися: згодні ви з нею чи ні!

Facebook / Tony Flowers
Ось цей лист:

Як учитель, який вийшов на пенсію, я втомилася від усіх людей, які нічого не знають про державні школи які не в курсі сучасних реалій або які думають, що потрібно виправити систему освіти.

Проблема не у вчителях! Проблема в батьках! Вони не вчать дітей хорошим манерам і повазі - у дітей немає елементарних навичок того, як ладити з іншими людьми. 

Діти приходять до школи в черевиках, які коштують дорожче одягу вчителя - в той же час у них з собою немає ні зошита, ні олівця.
Замість того, щоб звинувачувати школу, подивіться на батьків і їх дітей. Чи ходять батьки на батьківські збори? Розмовляють вони з учителями? 

Чи роблять вони все, щоб діти приходили підготовленими і мали всі необхідні канцтовари? Чи слідкують вони за тим, щоб діти виконували домашнє завдання? У них є номер телефону, за яким знімають трубку?

Чи беруть участь учні в житті класу? Вони виконують домашні завдання? Чи слухають вони на уроках чи відволікають учителя і заважають іншим?

Коли ви врахуєте ці фактори, ви зрозумієте, що це не школи не справляються, а батьки. Учителі не можуть зробити те, що можуть батьки.

Поки батьки не виконують свої обов'язки, нічого не покращиться! " 
Хм, що б ви відповіли на це?


Немає коментарів:

Дописати коментар